Hoe ziet een boudoirsessie er uit?

Na je boeking

Nadat je het boekingsformulier hebt ingevuld hebben we even contact om te kijken of ik aan jou wensen kan voldoen en plannen we een datum. Je ontvangt hierna een email met veel informatie over hoe je, je kunt voorbereiden. Je krijgt van mij ook een vragenlijst waarin je jou voorkeuren kunt aangeven, dit helpt me om je beter te leren kennen. Ik zal je daarin ook vragen om alvast te gaan kijken naar afbeeldingen die je mooi vindt qua pose of sfeer, maar ook welke make-up en kledingstijl. Pinterest staat vol met voorbeelden en hierin kunnen we makkelijk een moodboard maken.

Aankomst

Wanneer je bij mijn thuisstudio aankomt staat de make-up en haarstylist al voor je klaar om je in de watten te leggen en geweldig mooi te maken. Nadat de Muah klaar is gaan we kijken naar je lingerie, we maken dan een plan voor jou sessie. We kiezen welke lingerie met accesoires we gebruiken, welke het eerst en welke het laatst en ik ga je meteen een aantal basiselementen uitleggen voor het poseren.

De shoot

De meeste vrouwen zijn een beetje onzeker over dit gedeelte, maar ik ga er voor zorgen dat er je op je allermooist op komt!! Ik geef je simpele aanwijzigingen en soms zal ik wat voordoen zodat je niet bang hoeft te zijn voor het "poseren'. We gaan vooral plezier hebben alhoewel het ook wel enigszins een work-out zal zijn en waarschijnlijk zul je de volgende dag wat spierpijn hebben :) Tijdens de sessie spelen we een heerlijk ontspannen muziekje en nemen de tijd.

na de shoot

Na de sessie ga ik aan de slag met jou geselecteerde foto's. Naast de globale aanpassingen ga ik ook retoucheren (vlekjes verwijderen, zorgen dat je ogen stralen en je huid verzachten enz.) en word elke foto naar een hoger niveau getild. Na ongeveer 2 weken zijn je foto's klaar en kan ik het album gaan bestellen, samen bepalen we welke foto waar komt te staan en wanneer het album besteld is moeten we nog een 2 weekjes geduld hebben.