Lea Verbruggen Boudoir Fotografe Boudoirfotografie

Hoi ik ben Lea en de fotografe van LV Boudoir. Al op jonge leeftijd probeerde ik mensen op hun mooist te vangen in beelden. Deze passie bleek een rode draad in mijn leven en ik wilde deze meer onderleggen met theoretische kennis welke ik heb opgedaan op de fotovakschool. Hierna stond mijn besluit vast en ben ik mijn bedrijfje 'Lea Verbruggen Fotografie' begonnen. Sindsdien heb ik al veel mensen beroepsmatig met veel liefde mogen fotograferen. Ongeveer 2 jaar geleden werd ik bij bruiloften ook gevraagd om boudoirfoto's te maken van bruiden in hun bruidslingerie    

.......... een nieuwe liefde was geboren!!! Mijn stoute schoenen aangetrokken en cursussen gevolgd in boudoirfotografie, lieve 'slachtoffers' gevonden waarop ik mocht testen..... en na de vele, mooie reacties besloten deze bijzondere vorm van fotografie, waarin ik alle pracht van de vrouwelijk vorm mag vastleggen, te gaan uitoefenen.


 

 

Ik werk samen met Marleen van Beauty and Art by Marleen. Ontzettend kundige make-up and hairstylist die haar vak verstaat !!! Oog voor detail en ziet wat het beste bij een klant past om haar sterke punten het mooist te accentueren en een kunstenares als het gaat om hairstyling.  Ze luistert naar wat jij graag wil en jullie bespreken samen wat het resultaat gaat worden. Laat je heerlijk verwennen, het maakt jouw boudoirervaring compleet !!!!