Q & A

Staat jou vraag er niet tussen? Mail me en ik reageer zo snel mogelijk!!

Ik heb nog nooit geposeerd...... in lingerie....

Boudoirotografie jou bijzondere boudoirervaring, spannend in lingerie

Heel waarschijnlijk stap je uit je comfortzone wanneer je besluit een boudoirsessie bij me te boeken!!! Dit voelt heel spannend natuurlijk maar het is ok om nerveus te zijn. Degene waar ik oa boudoirfotografie van heb geleerd zegt en ik citeer :

"Nerves mean you are outside your comfort zone. Guess where all the fun stuff happens in life? That’s right – outside your comfort zone!!

That’s where growth and self-discovery thrive. Embrace the nerves!!!'

 Ik ga je helemaal begeleiden met het poseren, geef je gemakkelijke aanwijzigingen voor je hele lichaam van de uitdrukking op je gezicht tot aan het positioneren van je voeten. Soms zal ik ook even voordoen wat ik bedoel om precies die pose te krijgen die we willen. 

Wat neem ik mee naar mijn boudoirsessie?

Wanneer je je boudoirsessie bij me geboekt hebt, krijg je uitgebreide informatie. Hierin staat precies uitgelegd waar je aan mag, maar ook moet denken. Dit gaat bv over kleding en accessoires, over wat jou lichaam het mooist accentueert en welke texturen je het best kunt dragen, waar je zelf voor zorgt en wat ik in mijn studio heb waar je gebruik van mag maken. Zeker ook over wat je juist niet moet dragen of moet doen!!! En nog veel meer..............

 

Album

Boudoirfotografie, jou bijzondere boudoirfoto's in een fine art album

 

 

 

Wil je een album aan je geliefde geven, zorg dan dat je tijdig boekt. Na de shoot heb ik enige tijd nodig voor de selectie en nabewerking. Hierna het design en maken van jouw album. Reken op ongeveer 3 maanden tijd!!

Muah      Wie verzorgt mijn visagie en haarstyling?

Je mag deze zelf verzorgen, maar je kunt bij het 'a la carte' menu ook kiezen voor mijn Visagist en Hairstylist Beauty and Art by Marleen (bij 'The Package' zit de Muah erbij inbegrepen). Samen met haar overleg je precies wat je voor ogen hebt, zij kan je hierin ook advies geven en vervolgens laat je, je heerlijk in de watten leggen terwijl Marleen voor die glamoureuze look zorgt!!  Tip: Zorg dat je de sessie plant op een dag je een avondje uit hebt, zo geniet je dubbel van jou geweldige look!!!

 

Ik heb mooie boudoirfoto's gezien, kan ik ook zo op de foto?

Voorbeelden vind ik altijd fijn om mee te werken ter inspiratie. Ik zal je zelfs vragen om actief te gaan kijken naar wat jij nou juist mooi vindt. Dat gezegd te hebben ga ik je meteen beloven dat jou foto's er niet precies zo uit gaan zien. Jij bent wie je bent, ik heb mijn stijl ontwikkeld tot wat die nu is en elke omgeving brengt een andere sfeer. Die voorbeelden geven mij een impressie naar waar je graag naar toe zou willen, hier werken dan naartoe.

 

Ik ben onzeker over mijn lichaam en vind het spannend.

Mijn taak is om jou zo mooi mogelijk op de plaat te krijgen en heb allerlei technieken om dat te laten gebeuren ;) Ik begrijp natuurlijk ook dat je het misschien moeilijk vindt om voor een 'vreemde' in lingerie te verschijnen. Ik kan je nu meteen gerust stellen want ik kijk als fotograaf niet naar je lichaam. Klinkt een beetje vreemd maar ik ben vooral bezig met de juiste belichting, het fine-tunen van een pose en je uitdrukking. Je zult merken dat na een paar klikken van mn camera de kriebels en zenuwen langzaam zullen verdwijnen.

 

Mag ik iemand meenemen?

Ik begrijp dat je het een beetje spannend vindt en graag iemand wil meenemen. Je mag natuurlijk altijd een vriendin meenemen, zij kan je helpen te ontspannen, helpen met je lingeriekeuze en je zelfs af en toe aan het lachen maken! Mannen zijn helaas niet welkom, dit omdat het een intieme vrouwensessie is.

Kan mijn vriendin op dezelfde dag een sessie doen?

Dat kan zeker!! We plannen jullie sessies door elkaar. Dus als de een klaar is met make-up en haar beginnen we en zodra de ander klaar is wisselen we zodat de eerste tijd kan nemen om zich om te kleden/ korte pauze/ evt nieuwe look enz. 

 


Gebruik je mijn foto's op je website?

De foto's die je op mijn website ziet zijn foto's van modellen en klanten die daar nadrukkelijk en enthousiast :) mij schriftelijk toestemming voor hebben gegeven. Privacy is ontzettend belangrijk en ik zal nooit zomaar foto's op mijn site plaatsen zonder je schriftelijke toestemming!! 

 

Kan ik een sessie cadeau geven?

Dat kan zeker!! Ik heb mooie cadeaubonnen ter waarde van elke sessie in een mooie verpakking. Neem contact met me op middels het contactformulier dan kunnen we samen bekijken wat je precies wil!

 

Ik ga trouwen en zoek nog een fotograaf alleen voor mijn boudoirfoto's op mijn trouwdag.......

Graag !!! Ik heb al verschillende bruidjes in hun bruidslingerie mogen vastleggen op hun trouwdag. Je kunt me boeken als bruidsfotograaf, maar zeker ook alleen voor de boudoirfoto's mocht je dat graag willen. Kijk op mijn tarieven pagina voor speciale tarieven voor Bruidsboudoirfotografie..

Bruidsfotografie, Jouw bruidslingerie op een bijzondere manier laten fotograferen, bruidsboudoirfotografie